Tekniktips

Vi erbjuder alltifrån prova-på till lite mer avancerad träning

tekniktips - clinics

Dags att ta nästa steg?

Tekniktips och prova på

Boka tid med någon av våra instruktörer för lite teknikträning. Ett perfekt sätt att utvecklas som MTB-cyklist. Vi erbjuder alltifrån prova-på till lite mer avancerad träning.

PROVA PÅ (90 min): För dig som aldrig suttit på en mountainbike eller cyklat väldigt lite. Vi går igenom grunderna i cykeln, dess funktioner och handhavande. Vi går igenom cyklistens olika positioner och övar på växling, bromsning, position på cykeln och grunderna för säker cykling mm. Vi testar några icke-tekniska samt mindre krävande slingor. 90 minuter.

Priser för privatpersoner:
Enskild clinic 990 kronor.
Gruppclinic 2–3 personer pris 790 kr/pp, 4–8 personer pris 690 kr/pp.
Upp till 4 deltagare per guide.

NIVÅ 1 (90 min): För dig som nyligen börjat cykla mountainbike, eller cyklat under en kortare tid. Vi tränar bla på växling, bromsning, position på cykeln och grunderna för säker cykling mm. Vi lär oss basen i stigcykling. 90 minuter.

Priser för privatpersoner:
Enskild clinic 990 kronor. Gruppclinic 2–3 personer pris 790 kr/pp, 4–8 personer pris 690 kr/pp.
Upp till 4 deltagare per guide. 

NIVÅ 2 (90 min): För dig som cyklat MTB ett tag och vill lära mer. Vi tränar bland annat på position på cykeln, kurvtagning, klättring, utförskörning, linjeval och lite grundläggande kring hur man kan meka med cykeln ute i skogen. 90 minuter.

Priser för privatpersoner:
Enskild clinic 1100 kronor. Gruppclinic 2–3 personer pris 890 kr/pp, 4–8 personer pris 790 kr/pp.
Upp till 4 deltagare per instruktör.

NIVÅ 3 (75-90 min): Eget önskemål. För er som vill finslipa detaljer. Vi anpassar helt efter er egen nivå och önskemål. Vi finslipar på er teknik och får er mer säkra, avslappnade och snabbare på cykeln. 75 – 90 minuter.

Priser för privatpersoner:
Enskild clinic 1200 kronor. Gruppclinic 2–3 personer pris 990 kr/pp, 4–8 personer pris 890 kr /person.
Upp till 4 deltagare per guide.

Priserna är inklusive moms och gäller privatpersoner som medtar egen MTB. Behöver ni boka MTB så tillkommer detta. Pris från 280 kr/pp.

För frågor och bokning av privata clinics, vänligen kontakta oss!

LET'S DO THIS!

Redo för äventyr? Kontakta oss gärna

Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss gärna. Vi nås säkrast via mail då vi så ofta vi kan befinner oss på sadeln i skogen.

kontakt

out@obbolaoutdoor.se
 +46(0)70-217 94 94
  www.obbolaoutdoor.se

var vi håller till

SCA Arena
Anderssons väg 
Obbola

POSTADRESS

Strandvägen 27
913 42, Obbola

Obbola Outdoor AB använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse av vår webbplats. Du bekräftar att du samtycker till vår användning av cookies genom att klicka på "Jag godkänner". Du kan läsa mer i vår integritetspolicy.
Jag godkänner