FÖRETAGS & GRUPPCYKLINGAR

Vi anpassar upplägget efter behov och önskemål. Alla kan vara med!

företag eller privat

Gör MTB-äventyret tillsammans

Är företaget i behov av att ses och må bra tillsammans utanför kontorets väggar? Det kanske är dags att göra något nytt på kundträffen eller kickoffen på företaget? Eller är ni ett kompisgäng som jagar nya upplevelser som vill testa något nytt tillsammans?

Tillsammans på MTB

Ett koncept som passar dig som vill lära känna dina kollegor/vänner/släktingar bättre genom att bli utmanad fysiskt. Tillsammans kommer ni att upptäcka glädjen i att utforska SCA Arenas roliga leder och stigar. Vi lär dig grunderna i att cykla i skogen, alla kan vara med. Våra instruktörer guidar er i skogen och vi utlovar en häftig upplevelse!

Ni bestämmer tiden, vi bestämmer vägen.

 

Mountainbikecykling passar bra vid:

• Företags kick-off
• Teambuilding
• Personalfest
• Konferens
• Svenssexa/Möhippa
• Födelsedagar
• Gruppträning

Obbola Outdoor hjälper er med er gruppaktivitet. Vi kan vi erbjuda olika förslag på upplägg beroende på önskemål.

Vi har utrustningen såsom mountainbike och hjälm, ett ypperligt område i SCA Arena och dessutom kunniga och erfarna instruktörer. Kontakta oss för mer information!

Frukost, lunch & fika?

Önskas frukost, lunch eller fika till er gruppcykling? Naturligtvis löser vi detta isåfall. Tillsammans hittar vi ett upplägg som blir så bra det bara går för att möta era önskemål.

LET'S DO THIS!

Redo för äventyr? Kontakta oss gärna

Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss gärna. Vi nås säkrast via mail då vi så ofta vi kan befinner oss på sadeln i skogen.

kontakt

out@obbolaoutdoor.se
 +46(0)70-217 94 94
  www.obbolaoutdoor.se

var vi håller till

SCA Arena
Anderssons väg 
Obbola

POSTADRESS

Strandvägen 27
913 42, Obbola

Obbola Outdoor AB använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse av vår webbplats. Du bekräftar att du samtycker till vår användning av cookies genom att klicka på "Jag godkänner". Du kan läsa mer i vår integritetspolicy.
Jag godkänner