Guidning

Hyr en guide

hyr en guide

Få ut mer av cykelturen

Vill ni ha en privat MTB-guidning i Obbola, med eller utan egen cykel, så finns lösningen här! Vi har ett flertal kunniga guider. Oavsett om ni är ett par, en familj, ett kompisgäng eller ett företag, oavsett om ni är nybörjare eller vassa cyklister – så har vi MTB-guiderna till er! Om ni önskar bolla med oss om vad det är ni är ute efter, så sätter vi ihop en bra runda med lämplig guide för er.

Exempel på vad vi erbjuder:

– Guidad MTB (cross-country) NYBÖRJADE – för dig som är i början av din MTB-karriär. Efter en grundläggande introduktion tar vi oss över lite olika typer av enklare terräng.

– Guidad MTB (cross-country) MELLAN – vi undviker de mest tekniska delarna men trampar på i gruppens takt över lite varierande terräng – för dig som inte längre ser dig helt som nybörjare.
– Guidad MTB EGET VAL. Har du egna önskemål? Bolla gärna med oss så sätter vi ihop en passande tur.

PRISER PRIVATPERSONER

Privat MTB-guidning inkl MTB-hyra (2h)
En person, minsta debitering: 1200kr per tur.
2-4 pers 900 kr/p
5-12 pers: 800 kr/p

Privat MTB-guidning exkl MTB-hyra (2h)
En person, minsta debitering: 900kr per tur
1-4 pers 600kr/pr 
5-12 pers: 500kr/pp

Upp till 6 deltagare per guide.

LET'S DO THIS!

Redo för äventyr? Kontakta oss gärna

Har du några frågor, funderingar eller önskemål? Kontakta oss gärna. Vi nås säkrast via mail då vi så ofta vi kan befinner oss på sadeln i skogen.

kontakt

out@obbolaoutdoor.se
 +46(0)70-217 94 94
  www.obbolaoutdoor.se

var vi håller till

SCA Arena
Anderssons väg 
Obbola

POSTADRESS

Strandvägen 27
913 42, Obbola

Obbola Outdoor AB använder cookies för att ge dig anpassat innehåll och en bättre upplevelse av vår webbplats. Du bekräftar att du samtycker till vår användning av cookies genom att klicka på "Jag godkänner". Du kan läsa mer i vår integritetspolicy.
Jag godkänner